Dupa soferita cu BMW-ul care acum cateva zile a transmis live pe instagram, in timp ce sofa haotic, atat pe contrasens, cat si la culoarea rosie a semaforului, pe bulevardul Stefan cel Mare din capitala, a mai facut-o si o alta tanara. De aceasta data soferita se afla la volanul masinii iubitului sau impreuna cu acesta. Tinerii au fost gasiti de politie.

Publicat:14.04.2019, 18:15

Pe retelele de socializare a aprut un nou filmulet cu o alta tanara care a facut live pe instagram, in timp ce sofa haotic, atat pe contrasens, cat si la culoarea rosie a semaforului, pe bulevardul Stefan cel Mare din capitala, exact ca si in cazul soferitei cu BMW-ul care a facut acelasi lucru acum cateva zile.

Din imagini se vede cum cei doi dau muzica la maxim si zic ca nu le pasa ca este rosu si nici de politie, accelerand.

Cu putin timp in urma oamenii legii au anuntat ca a fost identificat automobilul, dar si persoanele care se aflau in el. In rezultat, in privinta conducatorului auto, care s-a dovedit a fi o tanara in varsta de 22 de ani si care si-a recunoscut vina, a fost aplicata o amenda in marime de 900 de lei si 3 puncte de penalizare. Pentru alte doua incalcari, constatate prin intermediul Sistemului de monitorizare video „Control trafic” in luna noiembrie 2018, a fost aplicata amenda in suma totala de 1 350 de lei și 6 puncte de penalizare.

Acum patru zile un alt filmulet aparut pe o retea de socilizare a devenit viral si in presa. Oamenii legii au venit cu un mesaj si au spus ca s-au autosesizat pe acest caz, iar tanara va fi gasita si amendata.

Ieri politistii au anuntat ca au gasit BMW-ul cu care tanara ar fi incalcat regulile de circulatie data trecuta, proprietarul fiind un cunoscut de-al acesteia.

Barbatul in varsta de 28 de ani a spus politistilor ca a imprumutat masina tinerei inca din luna martie, iar despre incalcarile comise de catre acesta a aflat de pe retelele de socializare. Totodata acesta a spus ca este dispus pentru o colaborare cu oamenii legii pentru a o gasi pe faptasa.