Un tanar, care a ajuns cu piciorul in ghips, crede ca a fost lovit cu masina intentionat. Acesta spune ca la volan se afla seful unui santier de constructii din capitala, unde acesta a protestat, considerand ca imobilul este ridicat ilegal. La polul opus, conducatorul auto nu a vrut sa comenteze cazul si a spus politiei ca a fost un incident.

Publicat:22.04.2019, 20:22

Mihai Balan spune ca a ajuns cu piciorul in ghips vinerea trecuta, in urma unui accident. Momentul a fost surprins de o camera de supraveghere, iar din imagini se vede cum un automobil merge in spate, apoi schimba directia si il loveste pe tanar, asa incat acesta cade.  

Mihai BALAN: „- M-a lovit la picior. Am cazut. M-au dus la spital.”

Tanarul sustine ca incidentul a avut loc, dupa ce el a protestat impreuna cu cativa localnici fata de construirea unui bloc de locuit in sectorul Buiucani. Oamenii erau nemultumiti pentru ca o macara ar fi deteriorat stalpul electric din preajma. La volanul automobilului se afla seful de santier.

Mihai BALAN: „ - Cred ca ii creez un discomfort, prin proteste.”

Am incercat sa aflam pozitia barbatului vizat, dar la telefon el ne-a spus ca nu vrea sa comenteze acest caz. Politistilor, insa, le-a declarat ca a dat peste tanar intamplator. 

Mihai Balan spune ca a scris mai multe plangeri catre organele de drept, pentru a-si face dreptate. 

Expertiza medico-legala va arata cat de grave sunt traumele pe care le-a suferit tanarul in urma incidentului. Oamenii legii investigheaza acest caz.