Candidatul la prezidentialele din Ucraina, Vladimir Zelenski, il asteapta pe Petro Porosenko la dezbateri pe data de 19 aprilie. Asta dupa ce actorul nu a mers ieri la batalia electorala de pe stadion, anuntata din timp de presedintele in exercitiu. Zelenskii l-a indemnat pe Porosenko sa-si indeplineasca obligatiunile, in loc sa-l caute pe el, pe la televiziuni.

Publicat:15.04.2019, 20:12

Vladimir ZELENSKI, CANDIDAT LA FUNCTIA DE PRESEDINTE AL UCRAINEI: „Domnule Porosenko, eu foarte tare vreau ca dumneavoastra sa treceti de la "Am auzit" la "Voi face". Si anume: sa arestati ucigasul Ekaterinei Gandziuk, sa-l arestati pe Svinarciuk si sa va amintiti de marinarii tinuti captivi, care stau acum dupa gratii si asteapta pana veti fugi pe la televiziuni, in cautarea lui Zelenski.”

Inregistrarea a fost publicata astazi pe pagina de facebook a lui Vladimir Zelenski. La finalul mesajului, acesta i-a reamintit presedintelui in exercitiu ca il asteapta, pe data de 19 aprilie, pe stadionul „Olimpic” din Kiev, la dezbateri. Asta dupa ce ieri, Petro Porosenko si-a adunat sustinatorii pe teren si l-a asteptat pe contracandidatul sau la batalia electorala, care, insa, nu a venit. S-a intamplat, dupa ce cei doi candidati nu au gasit un consens referitor la data dezbaterilor.

„Tu mi-ai zis duminica, hai sa ne intalnim la dezbateri.

Eu am venit, tu nu erai, m-ai mintit, m-ai dus de nas.

Tu doar m-ai mintit, tu doar m-ai dus de nas,

Tu doar pe mine, tanar, m-ai scos din minti.”

Anterior, Zelenski a declarat ca nu va merge la dezbateri pe data de 14 aprilie si si-a motivat decizia.

Vladimir ZELENSKI, CANDIDAT LA FUNCTIA DE PRESEDINTE AL UCRAINEI: „Vreodata, dupa alegeri, va iesi la iveala informatia precum ca pe stadionul „Olimpic” cineva a pregatit provocari impotriva mea. Eu nu voi merge incolo. Am primit aceasta informatie secreta.”

Petro Porosenko nu a anuntat deocamdata daca va merge la dezbateri electorale pe 19 aprilie.

Potrivit unui sondaj, Vladimir Zelenski va castiga al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina, care va avea loc duminica.