De Paste, politicienii au avut grija sa se afiseze nu doar pe la biserici, dar si pe retelele de socializare, care au abundat astazi de felicitari. Unii au postat poze si mesaje scurte, in timp ce altii, mai atenti, au publicat filmulete in care au promis un viitor mai luminos pentru Moldova.

Publicat:28.04.2019, 19:11

Pe fundalul Manastirii Curchi, Igor Dodon a inregistrat un mesaj de felicitare, adresat atat vorbitorilor de limba romana, cat si celor de limba rusa.

Daca filmuletul presedintelui a fost unul montat cu imagini in care apare intreaga sa familie, liderul PPDA, Andrei Nastase a inregistrat un live pe facebook alaturi de fiica sa, stabilita in Germania.

Intr-o amtmosfera religioasa, in fata Bisericii Sfintii Apostoli Petru si Pavel,  si-a filmat un video si candidatul la europarlamentare, liderul PPEM, Iurie Leanca.

Ceilalti politicieni au facut si ei apel la emotii prin postarea unor poze alaturi de copii. Andrian Candu s-a fotografiat ciocnind oua. Mai laconic a fost liderul PDM, Vlad Plahotniuc care le-a urat internautilor “sa simta energia si speranta noilor inceputuri”, facand probabil referire la proaspatul mandat de deputat pe care l-a castigat dupa alegerile din februarie. Sefa socialistilor a mentionat intr-o postare ca Pastele are o semnificatie speciala pentru moldoveni, pentru ca acestia lasa totul si strabat mii de km pentru a-si imbratisa apropiatii. Urari au avut si Ilan Sor, Mihai Ghimpu, dar si Silvia Radu.