Dupa ce ieri Igor Dodon i-a spus lui Andrei Nastase ca nici macar sa nu viseze la functia de speaker, azi liderul PPDA i-a transmis sefului statului printr-un live pe Facebook ca nu-si doreste aceasta functie pentru el, ci pentru tara.

Publicat:19.04.2019, 14:55



Andrei NASTASE, LIDER PPDA: "In ultimul timp, presedintele Dodon s-a transformat intr-un purtator de cuvant al PD si indeplineste dorintele lui Plahotniuc. Dodon, face totul ca sa-i pastreze puterea lui Plahotniuc. Pentru el tara deja nu mai este capturata, iar dezoligarhizarea tarii se face prin neadmiterea in functia de speaker al unui deputat ACUM. Si mai spune ca nu ar trebui nici macar sa visez, da, eu sunt un om visator, visez la o dimineata in care Moldova va fi libera. Niciodata nu mi-am dorit nimic pentru mine, totul am dorit sa fie pentru tara. In 2016 am renuntat sa particip in campania prezidentiala si am decis sa sprijin un candidat comun. Eu alegand sa lupt cu mafia fara nicio functie."

Ieri, in cadrul emisiunii „Moldova in Direct” de la Moldova 1, Igor Dodon a spus ca PSRM nu va accepta niciodata ca Andrei Nastase sa fie presedinte al parlamentului.

„Andrei Nastase nu va fi speaker al parlamentului si sa nu viseze, poate va fi prim-ministru daca se va intelege cu Maia Sandu, daca nu, se va merge la alegeri anticipate”, a mentionat Igor Dodon.