Incident socant luni dimineata, intr-un cartier din Pitesti. La prima ora a diminetii, un barbat de 34 de ani a cazut de la etajul 8 al unui bloc turn, peste o masina parcata la doi metri de intrare.

Publicat:09.05.2019, 11:08

Parintii victimei, socati de cele intamplate, le-au spus politistilor ca singurul lor fiu suferea de depresie.

Barbatul de 34 de ani a cazut de la etajul 8 in toiul noptii si a murit pe loc. Proprietarul autoturismului spune ca nici nu a auzit alarma.

Marius Postelnicesu, proprietar masina: “Nu am auzit niciun zgomot, nici alarma masinii, nici un fel de busitura. Singura chestiune este ca a batut politia locala la usa si atunci am iesit cu dansii si am gasit masina.”

O femeie care locuieste in bloc este cea care a sunat la 112, in jurul orei 7 dimineata, cand a iesit din bloc si a descoperit tragedia.

Dr. Mihaela Barbu SAJ Arges: “Cand am ajuns la fata locului am gasit un barbat decedat, cu semne de moarte instalate, nu se mai putea face, din pacate, nimic pentru aceasta persoana.”

Criminalistii au fost chemati si ei la fata locului, iar vecinii i-au anuntat de cele intamplate pe parintii victimei. Distrusi de durere, oamenii au suferit un soc.

Ag. sef princ. Florin Popa purtator de cuvant IPJ Arges: “Este un barbat de 34 de ani, care locuia la etajul 8 al unui bloc de locuinte. In prezent se desfasoara cercetari pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul.”

Barbatul nu a lasat niciun bilet prin care sa-si explice gestul. Nu lucra nicaieri si nu era casatorit, spun parintii lui, care adauga si detaliul potrivit caruia fiul lor suferea de depresie.

Sursa: